HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Vibraattorit

Mikä ensimmäiseksi vibraattoriksi, hieromasauvaksi? Jos lähtee ostamaan vibraattorin, niin vibraattorin muoto sekä koko voidaan valita ensimmäiseksi. Vibraattorin käyrämallisuus vaikuttaa g-pistee stimulointiin. Halutaanko että hieromasauvassa on imukuppi ja kauko-ohjattava säädin, jotka palvelevat sitä, jos tykkää  ns. ratsastaa. Jos tykkää olla selällään ja haarat levällään, niin kauko-ohjausta ja imukuppia ei välttämättä tarvitse. 

Tuotteen materiaalin valinta on myös isossa osassa. Materiaalit ovat kehittyneet valtavasti ja kehittyvät parhaimmillaan. Silikoni on parhaimmista materiaaleista, monet tuotteet on päällystetty silikonilla.

Vibraattorin tärinät aiheuttaa epäkeskomoottori ja voi valita haluaako tuotteen lataaminen usb-liitännällä tai ihan pattereiden vaihdolla. 

Muista lukaista vielä tuoteopas läpi. 

Seksilelut24 löydät laajan ja laadukkaan valikoiman erilaisia vibraattoreita edulliseen hintaan. On vaikka minkä värisiä, kokoisia, pehmeitä ja kovia surisioita valmiina tuomaan piristystä päivääsi. Rohkeasti kokeilemaan ja nauttimaan. 

Kokeilemalla löydät varmasti oman mieluisen tuotteen.

  • Näkymä
Seksikauppa suomalainen ja luotettava