HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin valkoinen

Satisfyer
Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin valkoinen
Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin valkoinen Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin valkoinen Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin valkoinen

Satisfyer 2 Next Generation - klitoriskiihotin -valkoinen

Tuotetta rajoitettu erä.
20,93 €
29,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4049369015085

Todella tyylikäs paristokäyttöinen Satisfyer 2 Next Generation klitoriskiihotin. Kaunis ulkomuoto ja ihaniin paineaaltoihin perustuva toimintaperiaate takaavat hellän ja varman nautinnon. Paineaallot saavat aikaan imevän tunteen, joka herkistää klitoriksen ja edesauttaa orgasmin saantia. Laitteessa on valittavana jopa 11 eri paineaalto-ohjelmaa, joten löytyy varmasti myös sinulle se mieluisin. Tämä on aivan loistava tuote ja tällainen jokaisen naisen seksileluvalikoimasta tulisi löytyä. Tilaa nyt sinäkin omasi, niin pääset nauttimaan tämän mahtavan vekottimen aikaan saamista mahtavista orgasmeista. Tuote on vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan kun lähdet kylpemään. Suosittelemme käyttämään liukuvoidetta suuttimen ja ihon välissä maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi. 


Teknisettiedot:

- Materiaali: Silikoni, ABS 

- 11 eri paineaalto-ohjelmaa

- Kuiskaus moodi

- Pituus 17cm.

- Vesitiivis IPX 7

- Helppo puhdistaa

- Patterit: 2 x AAA (ei sisälly pakkaukseen)

- Väri: valkoinen / kulta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus