HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori

PMV20
PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori
PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori

PMV20 Base Wand Vibrator - ladattava vibraattori

65,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 8719934002043

PMV20 Base Wand ladattava vibraattori. Tämä pirteän wand-vibraattori salaisuus on sen pallomaisessa päässä. Se sopii loistavasti klitoriksen ja intiimialueen hierontaan, sekä nänneille ja vaikkapa kipeille lihaksille. Vibraattori on valmistettu pehmeästä ja mukavan tuntuisesta silkinsileästä silikonista. Tuotteessa on vahva moottori ja valittavissa 11 erilaista asetusta värinälle. Lisäksi löytyy turbonappi, josta saat tuotteen tärisemään milloin haluat erittäin voimakkaasti. Tuotteessa on kätevä kahva, jossa lenkki ja saat siitä hyvän otteen. Tämä tuote sopii hyvin vaikka kumppanin kanssa käytettäväksi. Kumppanisi voi kiihottaa sinua hieromalla sinua eri paikoista sillä ja näin saatte uutta piristystä petipuuhiin. =)


TUOTEINFO 

- Materiaali: silikoni ja ABS

- Voimakas moottori

- 11 erilaista asetusta värinälle

- Mitat:  koko pituus 23 cm ja max halkaisija noin 3,8 cm

- USB-ladattava (kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Helppo puhdistaa

- Vedenkestävyys luokitus: IPX6

- Väri: violetti

- Yhteensopiva liukuvoide: vain vesipohjainen Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus