HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fucking Machine - ladattava panokone

You2Toys
Fucking Machine - ladattava panokone
Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone Fucking Machine - ladattava panokone

Fucking Machine - ladattava panokone

Tuotetta rajoitettu erä.
108,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 4024144632916

Panettaako? ;)  Ei kauaa!  Tässä siihen loistava ratkaisu. Fucking Machine ladattava ja radio-ohjattava panokone ei jätä ketään kylmäksi. Sen varsi liikkuu edestakaisin jäljitellen oikeaa yhdyntää. Tuote on varustettu kahdella moottorilla. Toinen moottoreista tekee edestakaisin liikettä ja toinen tärisee. Valittavissa on 3 eri nopeutta työnnölle ja 7 eri värinää. Tuote on valmistettu ihanan sileästä ja turvallisesta silikonista. Tuotteen mukanta tulee teline tehokkaalla imukuppilla, jolla sen voi kiinnittää tukevasti tasaiselle pinnalle ja kädet jäävät vapaaksi. Teline on siis irroitettava ja tuotetta voi myös käyttää ilman sitä. Lisäksi pakettiin kuuluu kaukosäädin, jolla panokonetta on helppo ohjata. Kätevää eikö? Voit antaa säätimen vaikka kumppanillesi ja hän voi ohjata panokonetta ja nauttia samalla itse, kun näkee, että sinä nautit. Tuote ja kaukosäädin on USB-ladattava ja lataus johto tulee mukana.


TUOTEINFO 

- Materiaali: silikooni polyuretaani pinnoitteella ja ABS 

- Kaksi moottoria

- 3 työntönopeutta (edestakainen liike 6 cm) 

- 7 eri värinää 

- Kaukosäädin (ladattava)

- Matkalukko (estää käynnistymästä vahingossa)

- Säädettävä teline tehokkaalla imukupilla

- Ladattava-USB (kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Käyttöaika noin 2 h

- Mitat: koko pituus 36,3 cm, sisään menevä osa 17 cm ja leveys max 3,2 cm 

- Väri: musta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen 

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus