HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Original sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Original sisuksella
Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Original sisuksella Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Original sisuksella Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Original sisuksella

Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanus - Orginal sisuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
39,01 €
45,90 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476017811

Fleshlight on erittäin suosittu miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty pehmeästä aidon tuntuisesta ja patentoidusta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Fleshlightissa on suljettava kansi ja ulkoapäin se muistuttaakin taskulamppua, joten se on  huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää. Fleshlight Vibro Pink Bottom tekoanuksessa on alkuperäinen Original sisus ja lisänä kolme bullet värinämoottoria. Sisuksen tunneli on koko matkalta tasainen, mutta loistavan SuperSkin™ materiaalin ja kolmen värinämoottorin ansiosta se tarjoaa mahtavan tunteen. Sisuksessa on moottoreita varten tehdyt taskut. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään mahtavaa nautintoa. Sisus on helppo irottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. 


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Original 

- Bullet värinämoottori 3 kpl

- Sisuksen väri: pinkki

- Kuoren väri: musta  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max 10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus