HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella

Fleshlight
Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella
Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella

Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella

79,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476014667

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight tekovagina on aikuisviihdetähti Stoyan hapyä jäjittelevä ja hänen mukaansa nimetty Fleshlight Girls-sarjan tuote. Destroya sisuksen muotoilun sekä SuperSkin™ materiaalin ansiosta  tämä tuote tarjoaa mitä uskomattomimmat kyydit. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Destroya

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: vaalea  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua