HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella
Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella

Fleshlight Pure Stamina Training Unit - STU sisuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
59,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476019563

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Niin kuin sanonta kuuluu harjoitus tekee mestarin, pitää se seksinkin kohdalla paikkaansa. Tämä Fleshlight Pure Stamina Training unit on suunniteltu yhdynnän harjoittelemiseen ja se on varustettu nystyröidyllä erittäin hyvän tuntuisella STU-sisuksella. Harjoitellemalla saat lisää kestävyyttä ja voit näin ylättää parisi positiivisesti. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään harjoittelu nautintoa. Alipainetta voi säätää pohjassa olevalla korkilla. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: STU

- Sisuksen väri: pinkki

- Kuoren väri: kulta  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa suomalainen ja luotettava