HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella
Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella

Fleshlight Pink Lady - Original sisuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
69,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476017002

Fleslight on erittäin suosittu miehille tarkoitettu masturbaattori. Fleshlight on tehty aidon tuntuisesta ja patentoidusta SuperSkin materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Ulkoapäin Fleshlight muistuttaa taskulamppua ja on näin ollen huomaamaton ja helppo säilyttää. Tässä Fleshlight tekovaginassa on erittäin aidon näköinen naisen häpyä jäljittelevä sisään meno aukko ja Original sisus, joka on suora tunneli, mutta ihanan joustava ja pehmeä sellainen. Sisus on helppo iroittaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämittää vedellä enen käyttöä. Fleslightin sisään syntyy pieni alipaine sitä käytettäessä ja tämä saa sen tuntumaan vielä entistäkin paremmalta.


Teknisettiedot:

- Materiaali: SuperSkin 

- Sisus: Original

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max 10 cm

- Kuoren väri: musta  

- Sisuksen väri: pinkki

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus