HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella
Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella

Fleshlight Jessica Drake - Heavenly sisuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
79,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476014544

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight tekovagina on aikuisviihdetähti Jessica Draken hapyä jäjittelevä ja hänen mukaansa nimetty Fleshlight Girls-sarjan tuote. Heavenly sisuksen muotoilun sekä SuperSkin™ materiaalin ansiosta  tämä tuote tarjoaa mitä uskomattomimmat kyydit. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Heavenly

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: vaalea  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus