HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella

Fleshlight
Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella
Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella

Fleshlight Girls Misty Stone tekovagina - Lotus sisuksella

Tuotetta rajoitettu erä.
62,99 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 810476015367

Fleslight on todella suosittu ja laadukas miehille suunniteltu masturbaattori. Fleshlight on tehty patentoidusta aidon ihon tuntuisesta SuperSkin™ materiaalista, joka on turvallinen ja myrkytön. Tämä Fleshlight tekovagina on aikuisviihdetähti Misty Stone hapyä jäjittelevä ja hänen mukaansa nimetty Fleshlight Girls-sarjan tuote. Lotus sisuksen muotoilun ja SuperSkin™ materiaalin ansiosta  kokemus on erittäin aidon ja ihanan tuntuinen. Fleshlightin sisään syntyy pieni alipaine käytettäessä ja tämä lisää entisestään mahtavaa nautintoa. Sisus on helppo irrottaa puhdistusta varten ja sen voi myös halutessaan lämmittää ennen käyttöä lämpimällä vedellä. Tuotteessa on kansi, jonka sulkemisen jälkeen se on ulkoapäin huomaamattoman näköinen ja helppo säilyttää.


Tuoteinfo:

- Materiaali: SuperSkin™ 

- Sisus: Lotus

- Sisuksen väri: iho

- Kuoren väri: vaalea  

- Ulkomitat: pituus 25 cm / leveys max  10 cm

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainenTärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa suomalainen ja luotettava