HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti

Fifty Shades of Grey
Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti
Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti

Fifty Shades Of Grey Take it Slow - peppulelu setti

Tuotetta rajoitettu erä.
49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5060680311242

Jos et vielä ole tutustunut anaaliseksin maailmaan Fifty Shades Of Grey Take it Slow on oiva aloitus setti, mutta sopii myös jo kokeneemmillekkin. Kaikki tuotteet on valmistettu sileästä, pehmeästä ja laadukkaasta silikonista. Silikoni on helppo pitää puhtaana ja näin olen hygieninen ja sopii hyvin peppuleikkeihin. Suosittelemme käyttämään kaikkien tuotteiden kanssa liukuvoidetta. Käytettävän liukuvoiteen tulee olla vesipohjaista. 


Anaustappi lenkillä: 

Tappi on kärjestä kapea ja levenee alaspäin tarjoten muhkean tunteen. Helppo vetää pois lenkistä.

- Materiaali: silikoni

- Koko pituus noin. 11 cm ja halkaisija max  2,5 cm


Anaalisuihku: 

Tällä tuotteella saat suolen puhdistettua ennen peppuleikkejä. Täytä suihku kädenlämpösellä vedellä imemeällä pumppu täyteen vesiastiasta ja työnnä varsi varovasti suoleen liukuvoidetta apuna käyttäen. Vapauta suihkun sisältö suolen sisään ja vedä pumppu ulos puristaen pumppua samalla. Nyt voit tyhjentää suolen.

- Materiaali: silikoni / ABS

- Koko pituus noin. 17 cm ja putken halkaisija max 1 cm


Anaalihelmet: 

Ihanat anaalihelmet stimuloivat sulkijalihasta, sekä anaalia sisäisesti. Pohjassa on lenkki mistä helmiä on helppo ohjata.

- Materiaali: silikoni

- Koko pituus noin. 25,5 cm ja halkaisija max  2,3 cm


Anustappi vibralla: 

Kärjestä alaspäin levenevä anustappi moottorilla. Tuotteessa on hiljainen moottori ja 10 erilaista värinää. Valitse se oma suosikki ja nauti. Kannassa on yksi painike, josta tuote käynnistyy, sammuu ja samasta painikkeesta värinöitä voi vaihdella kätevästi. 

- Materiaali: silikoni / ABS

- Paristo 1 x AAA (ei sisälly pakkaukseen)

- Pituus noin. 13,4 cm ja halkaisija max  3,2 cm


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus