HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori

Fifty Shades of Grey
Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori
Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori

Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit - ladattava vibraattori

Tuotetta rajoitettu erä.
52,12 €
69,50 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 5060680311150

Fifty Shades of Grey Slimline Rabbit on silikonista valmistettu ladattava ja laadukas vibraattori klitoriskiihottimella. Varsi on kaareva ja muotoiltu niin, että se hieroo ihanasti g-pistettäsi ja ulos jäävät pupunkorvat hierovat klitoristasi saaden sinut hekumanian hurmaan. Tuotteessa on kaksi hiljasta moottoria, joita ohjataan päällä olevalla kahdella painikkeella. Valittavissa on 12 eri stimuloivaa värinäohjelmaa varelle ja 3 eri nopeutta pupunkorville. Erittäin tyylikäs musta vibraattori, josta on iloa varmasti pitkäksi aikaa odottaa sinua leikkeihin. Tuotteessa myös matkalukko, joka estää tahattoman käynnistymisen kuljetuksen aikana. 


TUOTEINFO 

- Materiaali: silikooni ja ABS

- Kaksi hiljaista moottoria

- 12 eri värinää varelle ja 3 eri nopeutta pupunkorville

- Mitat: koko pituus n. 22 cm, leveys max 3,4 cm ja varren pituus noin 16 cm

- Ladattava USB (kaapeli sisältyy pakkaukseen)

- Roisketiivis

- Matkalukko

- Väri: musta

- Yhteensopiva liukuvoide: vesipohjainen 

- CE


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus