HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm)

Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm)
Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm) Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis (18 cm)

Crowley's Dual-Layered Silicone - tekopenis

43,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa
Tuotenumero 6930438704024

Crowley's Dual-Layered Silicone keskikokoinen tekopenis kiveksillä. Tämä erittäin aidon näköinen tarkasti aitoa jäljittelevä tekopenis on valmistettu nestemäisestä silikonista ja se on kaksikerroksinen. Ulkoa erittäin pehmeän ja sisältä jämäkämpi tehden tuotteesta erittäin aidon peniksen tuntuisen. Tuotteessa on pohjassa tehokas imukuppi, jolla saat sen tarttumaan tukevasti tasaiselle pinnalle ja kädet jäävät vapaaksi. Voit kostuttaa hiukan halutessasi imukuppia se auttaa pitoon. Voit ottaa peniksen mukaan suihkuun, tai kylpyyn se on täysin vedenkestävä. Suosittelemme käyttämään tuotteen kanssa liukuvoidetta. Käytettävän liukuvoiteen tulee olla vesipohjaista. Tämän lähemmäksi aitoa on vaikea päästä! =DTekniset tiedot:

- Materiaali: nestemäinen silikoni

- Ei sisällä lateksia tai ftalaatteja

- Aidon tuntuinen

- Vedenkestävyys: tuote kestää kylvyssä käynnin

- Mitat: pituus 18 cm ja halkaisia 3,8 cm

- Helppo puhdistaa

- Väri: vaalea iho

- Yhteensopiva liukuvoide: vain vesipohjainen


Tärkeää!

Puhdista seksilelut ennen ensimmäistä käyttökertaa ja aina käytön jälkeen. Tarkemmat ohjeet puhdistukseen, säilytykseen ja käyttöön sekä infoa liukuvoiteista löydät tuoteoppaastamme. 

Linkki:  LUE TUOTEOPAS!

Arvostelut 0 arvostelua
Seksikauppa toimitus