HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Toimitusehdot


Seksilelut24.fi verkkokauppa myy tuotteita vain Suomeen täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille.


Yleistä

Seksilelut24.fi on Ostos Solutions avoimen yhtiön ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Ostos Solutions avoin yhtiö (PL 3, 01261 Vantaa y-tunnus: 2949714-5 info@seksilelut24.fi ). Ostos Solutions avoin yhtiö pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.Maksaminen

Meillä on käytössämme verkkkokaupassa Klarna Checkout. Klarna Checkout -palvelun avulla voit helposti, joustavasti ja turvallisesti tehdä ostoksia netissä. Vastaamalla pariin helppoon kysymykseen tunnistaudut palvelussa kätevästi ja voit valita sinulle parhaiten sopivan maksutavan.

Käytössäsi olevat vaihtoehdot ovat Lasku, erämaksu, verkkopankit ja luottokortit - kaikki yhtä turvallisia! Käyttämällä Klarna Checkout -palvelua hyväksyt Klarna AB:n (556737-0431, Sveavägen 46, 11134 Stockholm) ehdot, jotka löydät kassalta. Mikäli sinulla on maksamiseen liittyviä kysymyksiä, pyydämme ottamaan suoraan yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot, Oma Klarna -palvelun ja muuta hyödyllistä tietoa osoitteesta https://www.klarna.com/fi/asiakaspalveluToimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä on Postin kuljetuspalvelut. Pakkaus-ja toimituskulumme riippuvat valitusta toimitustavasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos tilaussumma on vähintään 49 euroa, emme veloita toimitus- ja postiennakkokuluja Matkahuollosta, Postista, tai SmartPostista noudettavista paketeista. Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.


Kirje:  3,00 €

-Toimitus kotiin jaettavana kirjelähetyksenä. Tarjolla kassalla vain tuotteille, jotka mahtuvat postiluukusta. Huom! Emme vastaa postin kadottamista kirjelähetyksistä. Kalliimmille tuotteille suosittelemmekin tästä johtuen käyttämään toimitustapana postipakettia, SmartPOSTIA tai Posti kotipakettia.


 Postipaketti: 6,90€

-Nouto postin nouto, tai toimipisteestä.

 

SmartPOST pakettiautomaatti: 6,90€

-Nouto valitsemastasi postin pakettiautomaatista.


Nouto Matkahuollon pakettiautomaatista: 6,90€ 

-Toimitus valitsemaasi Matkahuollon pakettiautomaattiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa. 


Nouto Matkahuollon palvelupisteestä: 6,90€

Toimitus valitsemaasi Matkahuollon noutopisteeseen, kuten pakettiautomaattiin, Matkahuoltoon, K-Marketiin tai R-kioskiin pääsääntöisesti 1-3 työpäivän aikana, isoimmissa kaupungeissa myös lauantaisin. Saat ilmoituksen heti, kun pakettisi on noudettavissa.Toimitusaika

Toimitamme tuotteita vain Suomeen. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Lähetämme tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan -sivuilla erikseen. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. 

HUOM! Toimitus tapahtuu huomiota herättämättä normaalissa pahvilaatikossa, tai kirjeenä ja lähettäjäksi on merkkitty muu kuin Seksilelut24.fi.


Tilaaminen

Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun tilaus on onnistuneesti vastaanotettu. Jos et löydä viestiä, tarkista sähköpostisi roskapostikansio. Jos et ole saanut vahvistusta ota yhteyttä asiakaspalveluun info@seksilelut24.fi


Palautusoikeus

Käyttämättömillä ja avaamattomassa alkuperäisessä ehjässä pakkauksessa olevilla ja myynti kuntoisilla tuotteilla on 14pv palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle maksuton. Tuotteen noutamatta jättäminen ei oikeuta maksuttomaan palautukseen. Tässä tapauksessa veloitamme 10€ käsittely ja postikuluja. Ota aina ennen palautus yhteyttä asiakaspalveluun info@seksilelut24.fi

HUOM! Hygienia syistä, vain avaamattomassa paketissa olevilla tuotteilla on palautusoikeus ja olemme tarkkoja tästä. Jos tuotteen paketti on avattu, tai sinetti rikottu ei palautusoikeutta enää ole. Joidenkin tuotteiden kohdalla pakkaamme tuotteen erikseen varmuudenvuoksi paketteineen kuumasaumattuun läpinäkyvään muovipussiin. Katsomme että tuote on otettu käyttöön, jos kuumasaumattu muovipussi on rikottu ja näin ollen palautusoikeutta ei enää ole. 

Tarkat palautusohjeet: https://www.seksilelut24.fi/palautusohjeet


Tuotevirheen korjaaminen

Jos tuotteen pakkaus on pahoin vioittunut kuljetuksessa, ole välittömästi yhteydessä tavaran toimittaneeseen kuljetusyritykseen. Jos toimitetussa tuotteessa on muu virhe, voit tehdä virhe ilmoituksen osoitteeseen: info@seksilelut24.fi


Takuuehdot

Mikäli emme ole muuta ilmoittaneet tuotteen tuotetekstissä sivuillamme, me myönnämme tuotteille 3 kuukauden takuun ostohetkestä. Paristot eivät kuulu tämän takuun piiriin eikä normaali kuluminen tai tuotteelle itse aiheutetut vahingot johtuen väärästä käytöstä. Takuuvaihto ei pidennä takuuaikaa, vaan takuuaika lasketaan alkuperäisen tuotteen ostohetkestä. 

HUOM! Joissakin tuotteissa saattaa olla valmistajan tai valmistajan edustajan myöntämä pitkä takuuaika jopa useampia vuosia. Lue tässä tapauksessa tuotteen paketissa olevat takuuehdot, jotka voivat edellyttää esim. tuotteen rekisteröintiä netissä. Ole yhteydessä suoraan valmistajaan tai paketissa ilmoitettuun valmistajan edustajaan pidennetyn takuuajan puitteissa, jos ongelmia ilmenee meidän myöntämän 3 kuukauden takuu ajan umpeuduttua.


Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme info@seksilelut24.fi


Seksikauppa suomalainen ja luotettava