HUOMAAMATON JA NOPEA TOIMITUS!

Tietosuojaseloste


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Ostos Solutions avoin yhtiö 

PL 3, 01261 Vantaa (y-tunnus: 2949714-5)

info@seksilelut24.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.


Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • Asiakassuhteen hoitamiseen
  • Tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin
  • Tilastollisiin tarkoituksiin
  • Markkinointitarkoituksiin
  • Kirjanpitoon

Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka, maksupalvelu ja kirjanpito yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. 


Uutiskirje:

Käytämme uutiskirjeiden lähetyksessä MailChimp-sähköpostipalvelua. MailChimpille siirretään käyttäjistä etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite sekä sähköpostin kohdentamiseen tarvittava tieto.

MailChimp ja Google ovat yhdysvaltalaisia yhtiöitä, jolloin henkilötietoja siirtyy Euroopan unionin ulkopuolelle. Molemmat yritykset kuuluvat USA:n ja EU:n välisen Privacy Shield -kehyksen sertifioitujen yritysten listalle ja ne noudattavat omalta osaltaan EU:n tietosuoja-asetusta.


Evästeet:

Tälläsivustolla hyödynnetään Google Ads, Google Search Console, Google Tag Manager ja Google Analytic verkkoanalyysipalvelua, jotka ovat Google Inc:n (Google) tarjoamia palveluja. Google Analytics käyttää toiminnassaan evästeitä, jotka ovat koneellasi sijaitsevia tekstitiedostoja. Ne auttavat nettisivujen ylläpitoa analysoimaan, miten käyttäjät sivuilla toimivat. Evästeiden luoma tieto nettisivujen käytöstä (sisältäentunnistamattomaksi tehdyn IP-osoitteesi) käsitellään ja varastoidaan Yhdysvalloissa sijaitseville Googlen palvelimille. Google käyttää tätä tietoa kehittääkseen nettisivujen käyttäjäkokemuksia. Google koostaa nettisivujen käyttäjäraportin sivuja ylläpitävälle operaattorille ja tarjoaa muita palveluita, jotka liittyvät nettisivujen käyttämiseen ja käyttöaktiivisuuteen sekä internetin käyttöön. Google voi myös tarjota tätä tietoa kolmansille osapuolille, mikäli laki vaatii tai kolmannet osapuolet työstävät tietoa Googlen puolesta. Google ei yhdistä IP-osoitettasi muuhun Googlen ylläpitämään tietoon. Voit kieltää evästeiden käytön valitsemalla kiellon selaimesi asetuksista. Muistathan, että kieltämällä evästeet et ehkä voi käyttää kaikkia sivuston toiminnallisuuksia. Käyttämällä tätä nettisivustoa hyväksyt Googlen tekemän tiedonkäsittelyn niihintarkoituksiin ja niillä tavoilla kuin edellä esitettynä on kuvattu.

Voit estää Googlea etsimästä jo luotuja evästeitä, jotka on yhdistetty tähän nettisivuun (myös IP-osoitteesi) ja estää Googlea käsittelemästä tätä tietoa lataamalla ja tallentamalla tämän selaimeesi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

Tarkempaa tietoa miten Google käyttää käyttää tietojasi yhteistyökumppaneiden sivustoilla ja sovelluksissa: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy/partners/


Yhteisöpalvelut:

Sivuilla olevia yhteisöpalveluiden kuvakkeita painamalla lähetät käyttötietoja kyseiselle valitsemallesi yhteisöpalvelulle. Esimerkiksi Facebook-painikkeiden käyttötiedot lähetetään Facebook-palveluun.



Asiakkaan oikeudet Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus
  • Oikaisuoikeus
  • Oikeus peruuttaa suostumus
  • Poisto-oikeus    (Voimme poistaa ne tiedot, jotka löytyvät verkkokaupan taustahalinnan rekisteristä.)


MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tietosuojalausuntoomme milloin tahansa ilman erillistä ennakkoilmoitusta. Pyydämme sivustomme käyttäjiä lukemaan ehdot aika ajoin uudelleen, jotta he ovat tietoisia mahdollisista muutoksista tai päivityksistä.

Seksilelut24.fi SUOSITTELEE
-30%
Satisfyer PRO 2 Vibration - klitoriskiihotin
Satisfyer PRO 2 Vibration - klitoriskiihotin
40,95 € 58,50 €
-20%
Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella
Fleshlight STOYA - Destroya sisuksella
63,60 € 79,50 €
131,50 €
Seksikauppa suomalainen ja luotettava