Palautusohjeet


Palautusoikeus

Käyttämättömillä ja avaamattomassa alkuperäisessä ehjässä pakkauksessa olevilla ja myynti kuntoisilla tuotteilla on 14pv palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta. Palautus on asiakkaalle maksuton. Tuotteen noutamatta jättäminen ei kuitenkaan oikeuta maksuttomaan palautukseen. Tässä tapauksessa veloitamme 10€ käsittely ja postikuluja.

HUOM! Hygieniasyistä, vain avaamattomassa paketissa olevilla myyntikuntoisilla tuotteilla on palautusoikeus ja olemme tarkkoja tästä. Jos tuotteen paketti on avattu tai sinetti rikottu ei palautusoikeutta enää ole. Joidenkin tuotteiden kohdalla pakkaamme tuotteen erikseen varmuudenvuoksi paketteineen kuumasaumattuun läpinäkyvään muovipussiin. Katsomme että tuote on otettu käyttöön, jos kuumasaumattu muovipussi on rikottu ja näin ollen palautusoikeutta ei enää ole. 


Tee näin.

1. 

Ota ennen palautusta aina yhteyttä meihin sähköpostilla info@seksilelut24.fi, tai palautelomakkeella, joka löytyy linkistä: www.seksilelut24.fi/yhteystiedot. Kerro meille tilausnumero, tai nimesi, sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten.  Kerro myös palautatko koko tilauksen vai vain osan siitä. Jos palautat vain osan kerro mitkä tuotteet haluat palauttaa. Syytä palautukselle ei tarvitse kertoa muussa tapauksessa, kuin silloin jos tuote on rikki, mutta ollemme kuitenkin halukkaat kuulemaan palautuksen syyn, jos vain sen haluat meille kertoa. Näin pystymme kehittämään toimintaamme ja palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin. 


2. 

Pakkaa tuote huolellisesti. Paras tapa on pakata tuote samaan pakettiin missä sen olet saanutkin. 


3. 

Kirjoita paketin päälle  lähettäjäksi oma nimesi ja osoitteesi ja vastaanottajaksi Ostos Solutions avoin yhtiö, PL3, 01261 Vantaa.  

Saat meiltä sähköpostilla Postin helposti-koodin, jolla voit palauttaa paketin Postin lähimpään toimipisteeseen. Koodin voi kirjoittaa suoraan paketin päälle isolla, mutta suosittelemme käyttämään Postista saatavaa helposti tarraa mihin koodin on helppo kirjoitaa. Sano Postin tiskillä, että olisi lähetys helposti-koodilla he kyllä auttavat. Pyydämme olemaan mainitsematta sanaa "palautus" Postissa asioidessanne. Postin virkailijat saattavat sekoittaa Helposti-koodin erilliseen palautustunnukseen, ja syöttää koodin väärän paikkaan.  Tästä seuraa se, että koodi ei toimi, eikä Posti ota pakettia vastaan.  Pyydä palautuksesta kuitti. Ilmoitamme sinulle sähköpostilla, kun olemme vastaanottanee ja käsitelleet palautuksen.